Agenda 2023

'Zij Schittert' Academie

Hieronder tref je alle activiteiten en cursusbijeenkomsten aan van ‘Zij Schittert’ Academie. In al onze activiteiten zijn wij bezig met onze missie:

Vrouwen komen tot hun recht, leven in vrijheid,
staan op en schitteren.

Wij helpen vrouwen hierin door hen met Jezus en elkaar in contact te brengen, door levens veranderend onderwijs te geven en hen te ondersteunen met coaching en pastoraat.

Van harte welkom. Zij Schittert.

Cursus 'Leven in vrijheid' met het werkboek van Beth Moore

Cursus 'leven in vrijheid'

Nog vier maanden te gaan dan kunnen we voor dit jaar de Cursus ‘leven in vrijheid’ afsluiten. Wat hebben we een bewogen voorjaar achter de rug. Een cursist die aangaf gedoopt te willen worden door Geeske en in het open water gedoopt is op 15 Januari 2023. Wat een dankbaarheid.

Voor de overige cursisten is het nog even worstelen met het huiswerk. Wie volhoudt zal nieuwe kracht ontvangen. Nog even doorbikkelen cursisten.

Data voor de laatste maanden van 2023: 26-08-2023/ 23-09-2023/ 21-10-2023/ 25-11-2023. Voor nu misschien nog vakantie voor velen van jullie daarom wens ik jullie van harte een fijne gezegende tijd. Het adres waar de cursus gehouden wordt zal je via mail ontvangen.

Jij bent schitteren waard
‘Zij schittert’ Academie, Geeske

Hulp bij het focussen

Mijn agenda is mijn focus. Ik heb het nodig om tijd vrij te maken voor mijzelf, voor onderwijs die ik nodig heb om geestelijk te groeien. Heb jij dit ook? Tijd vrij maken is nogal een dingetje. Hoe doe jij dat? Worstel je met het prioriteren van gebed, stilte, cursussen, onderwijs, coaching, en andere spirituele of andere praktische praktijken? Het kan soms ook te veel worden. De druk in de wereld komt op je af en er zoveel van je gevraagd wordt. Lukt het je niet alleen?

Wij kunnen helpen! Wij staan klaar om je te ondersteunen op die punten waar het jou niet lukt.

Welk probleem jij ook maar mee zit maak het zichtbaar en bespreekbaar. Dit lucht op.  Relatieproblemen, gezinsproblemen, financiële problemen en familieproblemen, het maakt niet uit waar je doorheen gaat er is altijd een oplossing als jij blijft vertrouwen. Je hebt recht op een vrij en goed leven. De hemel wil je raken als jij je overgeeft aan Hem. Hij ziet je worstelingen.

Ondersteuning en onderwijs hebben we allemaal nodig. Laat de berg niet hoger worden maar zorg er samen voor om de berg op te ruimen. Hoe je dit doet opruimen? Wij hebben het ontwerp van een levenshuis als voorbeeld. Jouw levenshuis doet ertoe. Soms lukt het opruimen niet alleen en heb je hulp nodig. Er is maar één stap nodig om in beweging te komen en om uit de impasse te stappen. Bid dat Gods Geest je helpt om deze stap te zetten. Wij wandelen graag met je mee door je levenshuis. Wacht er niet mee!

Zoek je agenda, scherp je focus, en plan een datum in je agenda, blijf je focussen op de datum, en maak een afspraak met ons. Schaam je niet! Ga voor een leven in vrijheid.

Verstuur onderstaand formulier naar ons en wij leggen dan zo spoedig mogelijk contact. ‘Jij bent schitteren waardig ‘.

Agenda Zij Schittert Academie

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Agenda Zij Schittert Academie

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: