Bijbeltje van mijn Moeder - Zij Schittert Academie

Bijbeltje van mijn moeder

Alles begint bij een geschenk.

Het is al heel wat jaartjes geleden dat mijn ouders zijn overleden.

Ik weet het nog goed.

Eerst overleed mijn vader en zes jaar later mijn moeder.

Ik was destijds 35 jaar en had beide ouders verloren.

Mijn vader overleed toen ik 29 jaar was,en mijn moeder overleed toen ik 35 jaar was. Het allermooiste GESCHENK vanuit de kleine dingen van mijn moeders spulletjes was het bijbeltje van mijn moeder. Een geweldige erfenis.

Eerst deed ik er niet zo veel mee. Toch trok het bijbeltje mij naar zich toe. Ook vanwege het verlies voelde ik me verloren. Van het ene moment op het ander moment was ik wees.

Ik was getrouwd en we hadden samen twee kinderen. Als kinderen werden wij grootgebracht met het geloof. We gingen dan ook iedere zondag naar de kerk. Toch voelde ik het niet. Ik vond de dominee wel boeiend, maar toch kwam het verhaal bij mij niet binnen totdat ik in het bijbeltje van mijn moeder ben gaan lezen. Wat een een geweldige erfenis.

De allereerste tekst die ik las was ‘zoek eerst het Koninkrijk van God’. Ik snapte er niets van. Toch bleef ik doorlezen ik leek wel een spons, droog en hard. Wat een geschenk dit mooie bijbeltje. Wat zou ik haar nog graag bedanken voor het leven en het bijbeltje. Wat een prachtig mooi GESCHENK. Dank je wel mama. 

Zoek eerst het Koninkrijk van God: Matth: 6:33. Lees je mee?

Vraag: Hoe of op welke manier zoek jij naar God? Wat was jouw GESCHENK van God?

Bijbeltje van mijn moeder

Lees ook

Bijbeltje van mijn moeder

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Bijbeltje van mijn Moeder - Zij Schittert Academie

Bijbeltje van mijn moeder

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: