'Zij schittert' Academie

Dochteronderneming ‘Zij Schittert’ Academie in Friesland.

Van harte welkom!

Fijn om je hier te ontmoeten. Vertel ons meer over jezelf! 

Mijn naam is Geeske Paas. Organisator van Organisatie ‘Hart Voor Vrouwen’ en de Stichting Academie ‘Zij Schittert’ In Stadskanaal.

Ondernemen is groeien naar nieuwe creaties geleid door Gods Geest. Daarom mogen wij nu aankondigen dat er uitbreiding is bij de Academie ‘Zij Schittert’ van Stadskanaal. Er is een dochter geboren in Provincie Friesland. Met dank aan Hem de allerhoogste, en Zijn leiding. Ons doel is vrouwen boven zichzelf uit te laten groeien om daarna tot volle bloei te komen.

En misschien denk jij nu, ik heb ook hart voor vrouwen…..of jaaaa dat wil ik ook,  maar hoe doe je dit?

Samen als vrouwen ondernemen is verbindingen leggen en bruggen bouwen. Ben jij een bruggenbouwer. De wereld hongert naar jou!! Neem contact met ons! 

Zijn voorzienigheid houdt nooit op! Klinkt geestelijk maar zo werken wij op de Academie in Stadskanaal. Hij leidt ons naar grazige weiden en kabbelende beekjes. Wij zijn ontzettend dankbaar met de vruchten van de Geest. Ook in Friesland strijken wij neer, en nemen een volgende stap om de Cursus ‘Boven jezelf uit Rondom de tafel met de Koning’ 1 keer per maand een hele Zaterdag van 10.00 tot 16.00 aan te bieden en  willen ons verbinden met vrouwen over heel Nederland en over de hele wereld. Onderwijs is nodig. Wijn, brood met Gods woord  is nodig om leven te brengen in harten van vrouwen en gezinnen. Het VUUR van Gods geest is nodig om harten vol te laten lopen met het levend water.  Samen lunchen, samen naar de Bron. Van 10.00 tot 12.00 zal er iedere maand een gastspreekster zijn. Dan is er lunch met alleen cursisten. Vanaf 13.00 beginnen we met onderwijs en toerusting. 

Iedere maand behandelen wij een vrucht van de geest uit het werkboek Boven je zelf uit. Galaten 5:22. Een Cursus die vele harten van vrouwen heeft veranderd. Het is ongelooflijk dat door deze Cursus gezinnen mee veranderen. Vrouwen die hun identiteit vinden in Jezus Christus en niet in de wereld. Vrouwen die opstaan om uit hun comfortzone te stappen en boven zichzelf uit groeien. Dat is een stap die je niet zomaar neemt. Daarvoor heb je lef nodig. God wil onze karakter vormen naar Zijn beeld.  Zo is God onze vader. Hij helpt ons en schenkt ons een nieuw karakter, gevormd door vader zelf. Dit heeft Hij vanaf het begin voor ogen gehad en nu nog steeds. Hij bouwt aan ons vrouwen. Vrouwen die gecoacht worden en veranderingen doormaken en zichzelf opnieuw terug vinden.

Mannen die door het werkboek van hun vrouw nieuwsgierig worden en vragen om meer! Door deze Cursus gaan we in gesprek over vele onderwerpen die in het werkboek staan omschreven. Maar het aller belangrijkste is dat we samen het leven delen en onze verhalen delen door ons kwetsbaar op te stellen. Het is belangrijk om je verhaal te delen die je al zolang ophoudt en bewaart. Gods geest kan er dan niet wonen en wil vrouwen helpen om leeg te worden van jezelf en vol van Zijn en Geest en de genade van God onze vader. Ben jij misschien jezelf kwijt geraakt door moeilijke omstandigheden? God weet het, echt Kom bij Mij allen die vermoeit en belast zijn, Ik geef rust!

 

Mijn allerliefste dochter. Kom word wakker, sta op schitter, en wandel mee met Mij! Van harte welkom voor de Cursus ‘Boven jezelf uit’ Rondom de tafel met de Koning. Neem van Mijn voorzienigheid!

 

Wil jij boven jezelf uit groeien om tot bloei te komen? Geef je dan op voor de info dag in omgeving Friesland op Zaterdag 04-09-2021 Aanvang: 10.30/12.30 Oprichtster van de Organisatie ‘Hart Voor Vrouwen’ en de Academie ‘Zij Schittert’ Geeske Paas uit Stadskanaal zal deze dag de cursus Boven jezelf uit introduceren. Deze morgen zal Geeske spreken. Thema: Wil je meer? 

Voor iedereen is er een weg naar vrijheid. Het is en blijft een episch verhaal: de exodus van Gods volk uit Egypte, de ultieme uittocht uit slavernij. Vanuit ellende, slavernij en onderdrukking leidt de weg uiteindelijk naar hoop, vrijheid en nieuw leven. Ook wij hebben allemaal ons verhaal en onze eigen ervaringen met onderdrukking-in al zijn vormen. Maar het is Gods bedoeling dat we vrij zijn. En de wereld veranderen. Onze reis begint op het moment dat we het met God eens zijn over wie we zijn. Geeske Paas wil graag Bijbelse verhalen afwisselen met  krachtige verhalen van veranderde levens, levens die je vrijmaken van dat wat jou persoonlijk vasthoudt. En vrijmaken voor het leven dat God voor je heeft liggen in de brede zin van het woord. Het is tijd om uit te stappen, de ketens van je af te schudden en een vrijheid te ervaren als nooit tevoren. 

Geeske Paas - Hemelhoog Ik heb het overleefd

Geeske was jarenlang verbonden aan de Bethel gemeente te Drachten. Zij was daar werkzaam als zangpedagoog, dirigente en Excellence Transformissioneel Coach in het bevrijdingsteam. Ongelooflijke mooie tijd gehad. Dankbaar kijkt ze terug!

 Daarnaast heeft ze op allerlei verschillende manieren jarenlang Pastorale hulp verleend aan vele mensen en gezinnen.  Haar roeping en missie is nu  Pastor en spreekster om vrouwen en mannen onderwijs bieden om Boven zichzelf uit te groeien naar het beeld van Christus. Spreekvaardigheid heeft ze mogen leren van Master Dr. Henk Stoorvogel. 

Tegelijkertijd brengt ze een beweging in gang van vredestichters. Een beweging die slavernij bestrijd, en heeft rechten voor iedereen hoog in het vaandel staan. Slavernij is vaak heel dichtbij. Je komt ze tegen in het klein en het groot. Vanuit het hart van God is ze geroepen voor deze taak om vrouwen, mannen en gezinnen te bevrijden uit de slavernij. Dat begint bij onderwijs geven. Vanuit die positie komen vrouwen en mannen dichter bij hun identiteit. Zoveel mannen en vrouwen die ronddolen en niet weten wie ze echt zijnHierover later meer!

Zij onderwijst en helpt je graag bij het zoeken naar je ware identiteit. Het is een grote uitdaging met een avontuur die er niet om liegt. Wil je meer? Neem een stap. Welkom op deze bijzondere Infodag! 

 

Zij zal worden bijgestaan door haar team Zij Schittert. Jannette, Hilary, Alice, Petra. Na opgave via deze website of na je opgave op de infodag ontvang je mail met alle datums voor de Cursus van de komende 9 maanden. Start datum zal zijn 02 October 2021 tot einddatum 11 Juni 2022. 9 maanden 1 keer per maand met je zussen onderweg is een ware avontuur. Reserveer nu alvast je stoel als je dit niet wil missen. Ga naar de pagina onder kopje Academie Zij schittert op deze website daar zie je de knop voor opgave. Lukt dit niet mail naar: hartvoorvrouwen@outlook.com. 

Kijk voor de Events en aanmeldingen ook op facebookpagina Zij Schittert Academie of Hart Voor Vrouwen. Van harte welkom. Ontsteek met ons het vuur in Friesland en omgeving. Jij bent geboren om je vleugels uit te slaan, op te staan en om te gaan schitteren. 

Wij zien uit naar jou. Zij schittert. Jij schittert!

Ontsteek met ons het VUUR van Gods Geest in Friesland en omliggende dorpen en steden.

Dochteronderneming ‘Zij Schittert’ Academie in Friesland.
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Lees ook

Dochteronderneming ‘Zij Schittert’ Academie in Friesland.

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

'Zij schittert' Academie

Dochteronderneming ‘Zij Schittert’ Academie in Friesland.

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: