Bootcamp voor sprekers

Donderdagavond 26 januari beginnen wij om 19:30 met onze eerste korte Bootcamp in Stadskanaal. Dit wordt georganiseerd vanuit Academie Zij Schittert en Academie Vrouwen Sprekers Collectief Stadskanaal.

Dit is een uitnodiging en tevens een oproep aan alle communicatoren & aspirantsprekers of geinteresseerde die zich uitstrekt naar spreekvaardigheid en gerechtigheid.

Wij nodigen jullie uit om met ons de film NEFARIUS te gaan bekijken. Een krachtig, mooi en transformatief documentaire over mensenhandel en seksslavernij. Achter de sluier  van de seksindustrie laten we de schande zien van handelaren van zielen.

Als volgers van Jezus lopen wij met velen tegen misbruik aan. Om in te zien wat zich achter de schermen begeeft van mishandeling, misbruik, manipulatie en prostitutie. Denk nou niet dat dit zich niet afspeelt in jouw omgeving. Het is daarom belangrijk om te weten hoe hiermee om te gaan. Met vele andere organisaties en in samenwerking zetten wij ons in voor gerechtigheid. In het Westen, Zuiden, Oosten maar ook in het Noorden staan wij op voor onrecht en willen recht brengen aan hen die onderdrukt, misbruikt, verhandeld, en verkocht worden.

Het is de hoogste tijd voor vrouwen om te spreken, met autoriteit en vaardigheid, vanaf podia en platforms overal. We zijn op een missie om de stemmen van vrouwen over de hele wereld te bevrijden, en ons begin is in Stadskanaal voor onze kenmerkende Sprekers Bootcamp.

Door deze eerste korte Bootcamp vergroot jij je effectiviteit als spreker, maak je contact met anderen en geef je je zelfvertrouwen een boost.

Na het bekijken van de film gaan we in groepen in gesprek en in gebed. Lees de tekst uit Jesaja 61:1 door. Wil jij je stem inzetten om de ander te bevrijden?

Wij geven je 5 minuten om te spreken. Geef je op via mail:hagarsstem@gmail.com.

Hoe lang deze avond duurt is afhankelijk van de sprekers die opstaan voor recht en gerechtigheid.  Wees voorbereid. De tijd is nu om op te staan! 

Bootcamp Zij Schittert Academie
Bootcamp voor sprekers
Datum: 26-01-2023
Starttijd: 19:30 uur
Locatie: Tinnegieter 35, 9502 EX, Stadskanaal
Bootcamp Zij Schittert Academie

Bootcamp voor sprekers

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit:

Bootcamp voor sprekers

Hiermee meld je je aan voor de Academie: