Gebed via Zoom

Worstel jij met het rangschikken van gebed, stilte of rust vinden bij God?  Wij kunnen helpen.

Wij zijn Schitter Vrouwen In Gebed.

Hallo mijn naam is Geeske. Organisator van gebedsgroepen wereldwijd. Het is een oneindige reis die we samen als vrouwen oppakken. Sluit je aan bij het wereldwijde ‘Zij Schittert’ team voor een maandelijks begeleide dag van gebed. Het kost je twee uur van je tijd. Dit ritme bouwen we op door verbinding en op zinvolle manieren contact te maken met God. Wereldwijd zoeken vrouwen online verbinding via zoom om samen in gebed te gaan met vrouwen over de gehele wereld. Inmiddels zijn er meerdere groepen die maandelijks contacten leggen via Zoom meetings. Alles begint met een eerste stap. Twee jaar geleden zijn we gestart met een kleine groep.

‘Zij Schittert’ wordt aangevuurd door contacten wereldwijd met andere groepen en wil deze maandelijkse gebedsdagen beschikbaar maken voor iedereen die wil deelnemen. Schitteren in gebed doe je niet alleen maar samen. We komen tot de ontdekking dat deze gebedsdagen fundamenteel en transformerend is in ons leven als we onze agenda’s erop willen instellen. We nodigen jou uit voor deze heilige momenten.

Hoe werkt het?
1. Schrijf je in met het formulier op deze pagina.
2. Laat je mobielnummer achter met je mailadres, naam en achternaam.
3. Er zal contact gelegd worden door een van onze team leden.

Nog niet verbonden met zussen in gebed? Wacht niet, en geef je op! Jij bent nodig want de nood is hoog in gezinnen, kinderen, kleinkinderen en hun scholen.

Onze agenda voor 2024:

Data is niet nodig om te noemen maar wel de dagen waarin gebedsgroepen bij elkaar komen voor een online ontmoeting.

LET OP! 

Iedere eerste vrijdag van de maand komt de eerste groep bij elkaar van 09:30/11:30. De week vooraf ontvangen jullie een mail met onderwerpen om je voor te bereiden.

Op de eerste maandagavond van de maand  komt de tweede groep bij elkaar voor gebed zoom meeting online.

Op maandagmorgen komt groep drie in Spanje bij elkaar voor gebed.

Op  woensdagmorgen is er groep vier bijgekomen. Deze start op drie Januari 2024.

Groepen gebed zoom meeting met vrouwen, moeders en oma’s is een verbinding met vrouwen over de gehele wereld en daarom zó uniek.

Er zijn te veel gezinnen die lijden en onze hulp inschakelen maar er zijn ook gezinnen die nog niet zichtbaar zijn door om zich niet te melden en schaamte hebben over hun omstandigheden.

Als jij je aangesproken voelt of je hebt gebed nodig, meld je! Mocht je mee willen  zoomen in gebed, mail ons, of laat een bericht achter hier op de website.

Wees gezegend, team, gebed, zoom meeting online. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor bidders gevraagd

MOEDERS, OMA’S EN VROUWEN WERELDWIJD SAMEN IN GEBED VIA ZOOM MEETING ONLINE.

Met spoed voorbidders gevraagd! Zo wilde ik beginnen met mijn kop tekst. Toch wil ik benadrukken hoe belangrijk het is om voorbidders in je omgeving te hebben voor de volgende generatie onze kinderen en die van jou! Door Bijbelse voorbede werkt Gods kracht  diep door in het leven van hen voor wie wij bidden. Dus toch maar met spoed voorbidders gevraagd.

Ik vraag vrouwen om op te staan. Wankele vrouwen worden onwankelbaar zodra ze erbij stilstaan dat de Christus Die in hen woont ernaar verlangt gebeden te beantwoorden maar ze moeten het Hem wel vragen.

Soms kunnen we er enorm naar verlangen dat God zou ingrijpen ten behoeve van onze kinderen en hun school. Nu ik zelf oma ben en zie hoe het nu gesteld is op scholen is het echt nodig om als ouders, als moeders, oma’s en of pleegmoeders te gaan bidden, ook als je niet gelovig bent. Misschien heb je geen kinderen maar je wil wel wat doen omdat je ziet dat we leven in een slechte wereld dan ben jij net zo welkom. Bid mee voor de kinderen en scholen.

 Toen ik zelf jonger was en mijn kinderen naar school bracht bad ik soms in stilte een klein gebedje. Hoe klein een gebedje is dat maakt god niet uit. God kijkt naar je hart en wat je verlangen is. 

De invloed van gebeden van moeders.

Het is belangrijk dat je God vraagt om ruimte in je hart te maken voor gebed, en tijd vrij te maken in je agenda. Innerlijke vrede. Doordat ik Gods woord ging lezen en ging bidden, kwam er een anker in mijn ziel, dat schonk mij een enorme vrede. Een unieke relatie vormde zich in mijn binnenste. De God van het heelal hoorde en verhoorde mijn gebeden. Bidden doe ik samen met mijn man maar heb ik ook mijn eigen stille tijd. Juist in die stilte werd de relatie steeds dieper. De waarheid van Gods woord leefde in mij…. voorbestemd om, geheiligd door de Geest, gehoorzaam te zijn en met het bloed van Jezus Christus besprenkeld te worden. Genade zij u en vrede, in overvloed. ( 1 Petrus. 1:2) Door in contact te komen met andere vrouwen over de gehele wereld heeft God mij laten nadenken. Uit dit alles zijn de groepen gebed zoom meeting online geboren met vrouwen over de gehele wereld. Wil jij in contact komen met vrouwen die voorbidders zijn en bidden voor hun kinderen en scholen? Neem dan contact met ons op via mail: hagarsstem@gmail.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ik schrijf me in voor

Gebed via Zoom

Gebed via Zoom

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Gebed via Zoom

Gebed via Zoom

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: