Schitter-blog

Op dit blog tref je artikelen aan die je opbouwen, onderwijzen en uitdagen. Het ene artikel is meer autobiografisch, het andere een column, een derde diepe gedachten vanuit de Bijbel of het is leuk en informatief.

De artikelen helpen je om tot je recht te komen, te leven in vrijheid, op te staan en te schitteren. Doe er je voordeel mee.

Hieronder tref je diverse artikelen aan. Veel plezier!

Schitter Vrouwen In Gebed

Facebook
Twitter
LinkedIn

Van harte welkom. Wat fijn dat je hier bent. Laat een bericht en je naam achter, zou heel fijn zijn.

Ik hoop dat ik je kan inspireren en bemoedigen langs deze weg. Er is hoop lieve zussen als wij gaan bidden voor een generatie die onder druk staat. Ja, je leest het goed. Onze gezinnen, onze kinderen, kleinkinderen, hun scholen en hun relaties staan onder grote druk.

Wij zijn een groep vrouwen die via gebed zoom meeting online maandelijks bij elkaar komen. Wij zien wonderen gebeuren. Dit is omdat wij de sleutel van gebed inschakelen langs wegen die voor ons soms onbekend zijn. Alles is mogelijk als wij geloven in vernieuwing die door de Geest van God geleid wordt. Nee, wij kunnen niets maar Hij alles. Daar waar wij struikelen vangt Hij ons op.

Jezus is onze voorbidder en zit naast de Vader in de hemel en pleit voor ons, Zijn volk. Zo mogen wij het voorbeeld volgen en voorbede inschakelen met vrouwen, moeders, en oma’s. Er zijn al meerdere groepen in het leven geroepen en dit alleen maar door gebed. Wij mogen vruchten zien, en ze verwachten. God geeft ons de sleutels tot een krachtig gebedsleven. Ontketen Gods kracht om meer te doen dan wij kunnen bedenken.

Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken, overeenkomstig de kracht die in ons werkzaam is, Hem zij de heerlijkheid in de gemeente, door Christus Jezus, in alle geslachten, tot in alle eeuwigheid. Amen. Efeze 3:20-21.

Door wie wordt jij geleid? De wereld heeft geen macht meer over mij. Het systeem van de wereld wankelt aan alle kanten, maar wij zien uit naar wat de Vader doet als wij samen in gebed gaan voor gezinnen, hun scholen en de wereld. De zichtbare oorlog die nu gaande is wereldwijd, is lang niet zo sterk als de geestelijke oorlogsstrijd. Er zijn machten aanwezig die wij niet zien. Maar er is hoop als wij als zussen in de bres gaan voor de volgende generatie. De wereld heeft bekering nodig.

Jij bent nodig omdat de nood hoog is. Geef je op via deze site of stuur een mail naar: hagarsstem@gmail.com. Heb je vragen of je wil persoonlijk contact en of meer weten over gebed zoom meeting online? Laat je nummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  Kijk ook op facebook en Instagram pagina: Schitter Vrouwen In Gebed, en geef het een like. Welkom! 

Geeske.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn

SCHITTER-BLOG

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Blog 'Zij Schittert' Academie

SCHITTER-BLOG

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: