Schitterende wereldvisie

Wat zou het betekenen als we de erfenis die diep van binnen in ons is uitgestort zouden naleven? Vaak denken we verschillend over ons nalatenschap. De één denkt aan veel geld en de ander wil iets nalaten waar je een heel leven iets aan hebt. Zo zijn er dromen in ons opgesloten die vrijheid nodig hebben maar weten niet hoe hiermee om te gaan. De uitspraak droom groot hoor je ook weleens. Maar hoe doe je dit? Vaak denken we aan nalatenschap in termen wat een ander wel van ons zou kunnen denken als we dood zijn. Maar zo wat? Als we dood zijn? Dan zijn we dood. Wat als we ons in plaats van te fixeren op een dode erfenis, waar we toch geen controle over hebben, zouden concentreren op iets wat we nu in leven wel zouden kunnen doen? Hoe zouden we onze levens nu kunnen leiden die een leven lang impact heeft op ons nalatenschap? Een nalatenschap die generaties doorgegeven kunnen worden? Hoe kunnen onze investeringen en invloed langer meegaan dan ons fysieke lichaam of onze mentale uithoudingsvermogen om een bijdrage te blijven leveren? Iedere dag investeren in Gods Koninkrijk met de liefdesbrieven van Jezus in onze rugtas? Deze liefdesbrieven serieus nemen en erop uitgaan de wereld in? Ik moet denken aan de bijbel tekst Matth 28:19-20. Gaat dan henen, maakt alle volken tot Mijn discipelen en doopt hen in de naam van de Vader en de Zoons en de Heilige Geest en leert hen onderhouden al wat Ik U bevolen heb. En zie, Ik ben met u al de dagen tot aan de voleinding der wereld.

Ik heb veel invloedrijke mensen mogen leren kennen waar alles om geld ging en het altijd ging over meer werk en meer geld verdienen. Het gaat om meer weggeven dat lees ik in de liefdesbrieven van Jezus. het gaat nooit over hard werken of meer. het gaat niet om jezelf te verhogen door rijkdom maar je klein maken om te geven. Het gaat om echte relaties, van verbondenheid en liefde. het gaat nooit over de grote van je huis en of je bezittingen maar over de kwaliteit van relaties hoe moeilijk het soms ook lijkt. Het is altijd bidden en werken.

Wat als we de komende minuten of een langere periode hierover eens na gaan denken zonder oordeel? Hoe zou het zijn als we wereldwijd vrouwen kunnen vinden die dit nu al goed doen en hen om advies vragen? Hoe zou het zijn om dit toe te passen in ons leven? Misschien moeten we ons zelf de vraag stellen hoe wij om gaan met de liefdesbrieven van Jezus? Dat we niet aan het eind van ons leven zeggen; wie heeft het stuur in handen gehad van mijn leven? Mag Hij het stuur overnemen zodat Hij je naar de weduwe en de wees kan brengen die hongert en dorst?

Leven wij levens die er echt toe doen? Leven we zo dat onze invloed op dit moment bijdraagt aan een betere wereld? hoe kunnen wij praktisch maar ook radicaal bewust worden van een levende nalatenschap? Welke investering/relaties/hoop/vertrouwen om dit samen goed te doen?

Ik ben er klaar voor en jij? Reis jij mee met schitterende wereld visie voor vrouwen over de gehele wereld? Laten we dan samen dit avontuur aangaan en stap in de boot.

Wil jij instappen? Mail naar: hagarsstem@gmail.com.

WIE IK BEN?

Mijn naam is Geeske Paas en als TransforMissioneel Excellence coach wil ik je graag helpen om vrij te komen van banden en een nieuw balans te vinden in nieuw leven. Persoonlijk ben ik door vele processen gelopen en ben uitgekomen bij de diepste wortels en bij het hart van Jezus. Ik wordt enorm enthousiast van het feit hoe Jezus mensen kan transformeren naar de identiteit in Christus. Hij heeft je immers gevormd in de moederschoot en wist vanaf dat moment precies wie jij mocht worden. We hebben helaas ook te maken met die grote leugenaar die zelfs je identiteit wil roven en we terecht zijn gekomen in een gebroken wereld. Door de gebrokenheid mag jij schitteren omdat jij het waard bent. Jij bent SCHITTEREN waardig.

Specialisme

Als TransforMissioneel Excellence coach heb ik mij in meerdere studies gespecialiseerd met name de psyché van de mens met als opleiding sociale psychologie. Het pastoraat met name bevrijding en genezing van een gebroken identiteit hebben mijn aandacht. Voor deze intense studies heb ik theologie, bestudeert, dirigentenopleiding afgemaakt, zangpedagogie, worship en aanbidding, en spreekvaardigheid. Mijn specialisme is met name: Burnout-stress-paniek-angsten-psyché-hoog-gevoelig-rijk leven. Mijn focus is om jou te laten schitteren omdat jij het waard bent.

Jesaja 60:1-2 Sta op, wordt verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de Heere gaat over u op. 2. Want zie, de duisternis zal de aarde bedekken en donkere wolken de volken, maar over u zal de HEERE opgaan en Zijn heerlijkheid zal over u gezien worden.

Wat is jouw zelfbeeld? Hoe kijk jij naar jezelf en anderen? Wist je dat je niet kan schitteren als je in de duisternis leeft? God zelf wil inzoomen in jouw duisternis en je schitteringen laten zien te midden van je duisternis. Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld. Het verschil tussen onze identiteit en ons zelfbeeld kan enorm wisselend zijn. Dit kan komen dat er veel van jou is afgeroofd. Je voelt je leeg, ziek, zwak en misselijk. Maar juist in deze momenten mogen we weten dat er mensen zijn die ervaringsdeskundig zijn op het gebied van ons zelfbeeld. Mensen die jou waardig vinden om vanuit de duisternis naar het licht over te stappen en te gaan schitteren. Met de juiste inzichten en de liefde van Jezus Christus wil Jezus je levenshuis binnenlopen en het licht laten schijnen op al die plekken waar jij bent beschadigd en verwond. Bij God is alles mogelijk en verwacht het daarom alleen van Hem. Hou vol.

Het kan zijn dat je Jezus net hebt leren kennen, je net bent gedoopt of je misschien je geloof kwijt bent geraakt door verwondingen binnen de kerk. Juist daar op die plekken wil de hemel je raken. Misschien geloof je niet dan toch ben je welkom. Wij hebben een luisterend oor. Te vaak wordt er geen aandacht gegeven aan deze verwondingen die binnen kerken binnensluipen. Te weinig naar je geluisterd en jij alles wegstopt. Misschien heb je dit al veel te lang laten lopen en jij daar enorm onder gebukt gaat. Mocht dit stukje tekst jou raken. Wacht dan niet maar meld je! Niet alleen voor jezelf maar denk ook aan die ander. Wij staan op en gaan door totdat iedere vrouw wordt gehoord. Samen staan wij op voor vrouwen die in de verdrukking leven of geleefd hebben en niet zijn gehoord tot op de dag vandaag. Kom en deel je verhaal.

1 Korinthe 2:1 Geen SCHITTERINGEN van woorden, maar KRACHT van God.

Schitterende wereldvisie

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Logo Zij Schittert Academie

Schitterende wereldvisie

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: