Jij bent schitteren waardig

Mijn naam is Geeske Paas en als TransforMissioneel Excellence coach wil ik je graag helpen om vrij te komen van banden en een nieuw balans te vinden in nieuw leven. Persoonlijk ben ik door vele processen gelopen en ben uitgekomen bij de diepste wortels en bij het hart van Jezus. Ik wordt enorm enthousiast van het feit hoe Jezus mensen kan transformeren naar de identiteit in Christus. Hij heeft je immers gevormd in de moederschoot en wist vanaf dat moment precies wie jij mocht worden. We hebben helaas ook te maken met die grote leugenaar die zelfs je identiteit wil roven en we terecht zijn gekomen in een gebroken wereld. Door de gebrokenheid mag jij schitteren omdat jij het waard bent. Jij bent SCHITTEREN waardig.

Specialisme

Als TransforMissioneel Excellence coach heb ik mij in meerdere studies gespecialiseerd met name de psyché van de mens met als opleiding sociale psychologie. Het pastoraat met name bevrijding en genezing van een gebroken identiteit hebben mijn aandacht. Voor deze intense studies heb ik theologie, bestudeert, dirigentenopleiding afgemaakt, zangpedagogie, worship en aanbidding, en spreekvaardigheid. Mijn specialisme is met name: Burnout-stress-paniek-angsten-psyché-hoog-gevoelig-rijk leven. Mijn focus is om jou te laten schitteren omdat jij het waard bent.

Jesaja 60:1-2 Sta op, wordt verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de Heere gaat over u op. 2. Want zie, de duisternis zal de aarde bedekken en donkere wolken de volken, maar over u zal de HEERE opgaan en Zijn heerlijkheid zal over u gezien worden.

Wat is jouw zelfbeeld? Hoe kijk jij naar jezelf en anderen? Wist je dat je niet kan schitteren als je in de duisternis leeft? God zelf wil inzoomen in jouw duisternis en je schitteringen laten zien te midden van je duisternis. Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld. Het verschil tussen onze identiteit en ons zelfbeeld kan enorm wisselend zijn. Dit kan komen dat er veel van jou is afgeroofd. Je voelt je leeg, ziek, zwak en misselijk. Maar juist in deze momenten mogen we weten dat er mensen zijn die ervaringsdeskundig zijn op het gebied van ons zelfbeeld. Mensen die jou waardig vinden om vanuit de duisternis naar het licht over te stappen en te gaan schitteren. Met de juiste inzichten en de liefde van Jezus Christus wil Jezus je levenshuis binnenlopen en het licht laten schijnen op al die plekken waar jij bent beschadigd en verwond. Bij God is alles mogelijk en verwacht het daarom alleen van Hem. Hou vol. 

Het kan zijn dat je Jezus net hebt leren kennen, je net bent gedoopt of je misschien je geloof kwijt bent geraakt door verwondingen binnen de kerk. Juist daar op die plekken wil de hemel je raken. Misschien geloof je niet dan toch ben je welkom. Wij hebben een luisterend oor. Te vaak wordt er geen aandacht gegeven aan deze verwondingen die binnen kerken binnensluipen. Te weinig naar je geluisterd en jij alles wegstopt. Misschien heb je dit al veel te lang laten lopen en jij daar enorm onder gebukt gaat. Mocht dit stukje tekst jou raken. Wacht dan niet maar meld je! Niet alleen voor jezelf maar denk ook aan die ander. Wij staan op en gaan door totdat iedere vrouw wordt gehoord. Samen staan wij op voor vrouwen die in de verdrukking leven of geleefd hebben en niet zijn gehoord tot op de dag vandaag. Kom en deel je verhaal.

1 Korinthe 2:1 Geen SCHITTERINGEN van woorden, maar KRACHT van God.

Jij bent schitteren waardig

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Logo Zij Schittert Academie

Jij bent schitteren waardig

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: