Petra Klamer Nieuwe medewerker - Zij Schittert Academie.jpg

Onze nieuwe medewerker Petra Klamer

Even voorstellen, mijn naam is Petra Klamer.

Afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met  Academie Zij Schittert omdat ik mij aanmeldde voor de Cursus Boven jezelf uit Rondom de tafel met de Koning. Daar merkte ik al gauw dat ik mij zelf mocht zijn en ik mij mocht presenteren zoals ik mag zijn. Ik heb in korte tijd een boeiende levensverandering doorgemaakt. In moeilijke tijden, waarin ik te kampen kreeg met lichamelijke en geestelijke uitdagingen, ben ik als een rupsje in een cocon gekropen. Daar onderzocht ik waar ik blij van werd, waar ik weer kleur in mijn leven terug kreeg. Dit resulteerde tot het schrijven van kinderboeken. Vlinder op zoek naar kleur in het leven. Mijn allernieuwste boek heet de melodieën van het leven. Met haar boeken wil Petra anderen, jij en ik inspireren en bemoedigen om alles uit het leven te halen wat ons gegeven is.

 

Nu ik geestelijk mag groeien binnen de Academie kom ik tot mijn recht en mag datgene oppakken wat mij zo na aan het hart ligt, zo verteld Petra mij tijdens ons gesprek. Het is een geweldige voorrecht dat ik Geeske vrouwen mag helpen om hun bediening op te pakken en ze de ruimte geven om te bloeien. Wat Petra gaat doen in de komende maanden is haar voorbereiden op het werk wat binnen de Academie ligt. Namelijk Theater voorstellingen voor kinderen, tieners, en jeugdigen. Petra’s woorden zijn; Kinderen en jeugdigen mogen bloeien en groeien in wie ze zijn. Hoe God de kinderen ziet zonder ze in hokjes, blokjes te zetten of te denken. Door mijn eigen ontwikkeling en groei heb ik dit vaak meegemaakt en ik niet paste in het juiste hokje. Zo verteld Petra. Daarom heet ik jullie van harte welkom om op een creatieve, actieve en theoretisch manier jezelf te ontwikkelen en te ontplooien in wie je werkelijk bent. Dit kan op verschillende manieren, Bijvoorbeeld:

– Muziek maken-Theater-Creatief zijn met papier, verf en klei-coaching

 

De Academie ontwikkelt samen met Petra thema’s die passen en aansluiten bij vragen waar de kinderen, jeugdigen mee rondlopen, waar ze moeite mee hebben.( Kinderen die niet uit de verf komen door omstandigheden thuis of school) Zo is het mogelijk om een stukje ondersteuning te krijgen bijvoorbeeld met huiswerk. Coaching door wandel activiteit, of een andere sport activiteit. Workshop zingen en muziek. Kinderen die behoefte hebben aan een gesprek, individueel of in groepsverband, afreageer momenten. Het hoofddoel is om kinderen zichzelf te laten zijn door niet te moeten maar te mogen zijn wie je echt bent. Zoekend naar identiteit van kind neemt Petra ons mee in een theater voorstelling voor kinderen vanaf 6 tot 12 en of ouder als daar behoefte is.

Binnenkort Theatervoorstelling met Petra Klamer.

Namen van haar poppen. – Vlinder Petra door Petra zelf gespeeld- Mannelijke personage Meneer Indigo gespeeld door Johan- Kapitein magie, Johan- Meneer Drekel Johan- Boer Jan, Johan- Handpop; Noa de Kikker- Handpop; Dolfijn Roky- Handpop; Meisje die Lief heet.

De poppen zijn in de maak en door Petra zelfgemaakt. Zij gaat helemaal op in dit creatief proces waarin zij jullie graag mee neemt in haar bijzonder wonder verhaal. Op facebookpagina Academie Zij schittert, en het moederbedrijf Hart Voor Vrouwen, en via onze website hoor je meer over datum, tijd, plaats, kosten etc….. heb jij er al zin in? De eerste voorstelling zal in Mei 2021 worden uitgevoerd. Houd de site in de gaten.

Meer info? Schrijf ons: hartvoorvrouwen@outlook.com

Geeske.

Onze nieuwe medewerker Petra Klamer
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Lees ook

Onze nieuwe medewerker Petra Klamer

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Petra Klamer Nieuwe medewerker - Zij Schittert Academie.jpg

Onze nieuwe medewerker Petra Klamer

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: