Schitterende bijeenkomsten

Elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek zijn en leren leven in vrijheid zijn belangrijke ingrediënten van de Schitterende Bijeenkomsten. Het doel is dat vrouwen, vanuit hun relatie met de Heer Jezus, tot hun recht komen, in vrijheid leven, opstaan en schitteren.

Hieronder lees je welke activiteiten en Schitterende Bijeenkomsten wij organiseren. Er zijn twee soorten Schitterende Bijeenkomsten. Schitterende Koffieochtenden voor vrouwen en Schitterende avonden, waar een spreekster of spreker kostbare levenslessen doorgeeft, waar geschiedenissen uit de Bijbel worden besproken die je leven raken of een debat wordt gevoerd.

Schitterende Koffieochtenden

Eens per maand is er een Schitterende Koffieochtend voor vrouwen in Stadskanaal. Tijdens deze schiterende ochtenden, die van tien tot twaalf uur duren, drinken we koffie of thee en eten een heerlijk gebakje. Als je dat wilt en leuk vindt, neem je een zelf gebakken taart of gebakjes mee, zodat we er samen van kunnen genieten.

Tijdens deze Koffieochtenden zijn veel spontane gesprekken en mooie ontmoetingen. De ene keer bespreken we een bepaald thema met elkaar. Een andere keer vertel je met behulp van een werkvorm wat over jezelf aan een ander. Soms is er een speciale gast die ons aanmoedigt en inspireert.

De data van de koffieochtenden zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Geef dat dan met onderstaande knop door en we houden je op de hoogte.

Schitterende Avonden

Naast de koffieochtenden organiseren we nog meer inspirerende bijeenkomsten onder de naam Schitterende avonden. Hieronder zie je een overzicht van de aankomende Hemelhoog bijeenkomsten. Klik erop voor meer info en geef je snel op, want vol is vol.

There are currently no events.

Wat zeggen anderen over de Schitterende Bijeenkomsten?

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schitterende Bijeenkomsten

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Schitterende Bijeenkomsten

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: