Trainingen

Wij bieden trainingen en workshops op het gebied van:
zang, muziek, leiderschap en presenteren

Heb jij het gevoel dat je niet verder komt in zang, muziek, het leiden van je team in je kerk, als zanger of als koorlid? Je hebt het gevoel dat je moet opstaan om verandering te brengen, maar je weet niet hoe? Of je bent een ervaren zanger, muzikant die wil groeien in zang, maar je ervaart blokkades of valkuilen tijdens het zingen?

Met onze brede ervaring helpen wij je graag in onderwijs op allerlei gebied en om stappen te zetten. Er is een zangpedagoog, dirigent, muziekleider en een Excellence Coach, Geeske Paas. Geeske wil je helpen om op verschillende manieren veranderingen te brengen die binnen jouw bereik liggen. Geeske heeft een schat aan ervaringen die ze inzet voor het Koninkrijk van God.

Trainingen en workshops over:

Onze trainingen

Als zangpedagoog weet Geeske jouw stemkleuren en je stem als instrument te vinden. Wat haar typeert is dat ze haar enthousiasme onder geen beding laat afnemen. Als dirigent weet ze exact waar de knelpunten zitten in jouw team en als pedagoog neemt ze jouw zangstem onder de loep. Als Excellence Transformissioneel Coach gaat ze dieper kijken naar alles wat een zanger of een teamleider nodig heeft om goed te functioneren. Ze gebruikt daarbij alle handvatten die ze in de afgelopen 16 jaren heeft mogen gebruiken in de Bethel kerk te Drachten en De Stadskerk te Groningen. Een rijke schat aan ervaring van 40 jaar als ondernemer. Ze heeft veel workshops en trainingen gegeven.

Ze heeft daarnaast veel jonge mensen een vooropleiding gegeven voor het Conservatorium en voor pedagogie in zang. Noten kenner en kraker, van Gospel tot opwekkingsliederen, van Bach tot Mozart en weer terug naar de Psalmen. Klassieke opleiding dat kun je wel zeggen. Gregoriaans is een van haar favoriete talen in de muziek. Alle noten kent ze uit haar hoofd, van priem tot kwint. Ze heeft een schat aan kennis gekregen, en is God dankbaar voor dit talent. Ze zet daarbij alle talenten die ze van God kreeg in voor Zijn Koninkrijk.

God is aan het werk in deze wereld en ook in de jouwe. Hoe prachtig zou het zijn dat er na de Corona opsluiting een nieuw fris uiterlijk is ontgonnen en er vrijheid is van de Geest in zang en muziek. Dat onze stemmen in harmonie elkaar kleuren en raken tot het diepste van onze ziel en ons hart overstroomt van blijdschap en vreugde.  Laat onder geen beding je enthousiasme afnemen door omstandigheden en zoek nieuwe wegen die zich aanbieden en wees die schittering in je omgeving in zang en muziek  waar de wereld naar hunkert.

Scrol nog even naar onderen voor meer info. Daar vind je alle mogelijkheden op een rij.

Onze mogelijkheden

De Zij Schittert Academie biedt meerdere mogelijkheden aan tot groei. Via de Academie investeer jij in zang, houding, ademtechnieken en articulatie in diepere lagen en groei je als teamleider en in je podiumpresentatie.

Voor Geeske is onderwijs het allerbelangrijkste. Onderwijs biedt vrijheid op verschillende manieren. Goed onderwijs tilt je op en brengt je op je bestemming. Als ervaren zangpedagoog, dirigent, onderwijzer, pastor en coach neemt Geeske je mee in een geweldig avontuur met als doel je gemeente en je publiek mee te nemen in lofprijs en aanbidding. Daarnaast leer je goed uit je woorden te komen op het podium. Groei als (solo)zanger op het podium waardoor jij mag schitteren en groeien en God daardoor verheerlijkt wordt.

Je doorloopt een trainingsprogramma waardoor het niveau van zingen groeit, je biedt je team een nieuwe kans om te groeien en je leert te bouwen aan een gezonde feedbackcultuur. Daardoor groei jij, je team en de gemeente. Samen gaan we het podium op! Met lef! Vrijmoedig en zelfverzekerd als dienaar van Christus.

Voor meer informatie over de workshop en trainingen, het zij individueel zangles of in groepsverband, schrijf je in of neem contact met ons op.

Onderwerpen van de trainingen:

  • Zonder plan geen project.
  • Training en coaching zang.
  • Houding, adem, zang en articulatie.
  • Hoe beweeg jij je op het podium?
  • Hoe begeleid jij je team van zangers?
  • Hoe begeleid jij je muziekteam?
  • Opstelling muzikanten en zangers.
  • Zes inspirerende stijlen voor zang/muziekleiders.
  • Academie ‘Zij Schittert’ is er ook voor jou.

Trainingen

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Trainingen

Trainingen

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: