Vrede Versterken

Omdat vrede makers nodig heeft schrijf ik u. Wij zijn een vrouwen beweging voor vrede-onderwijzen, onderdompelen, coachen, trainen in leiderschap, spreekvaardigheid, en lanceren vredestichters om verenigde gemeenschappen op te bouwen. Wij bouwen aan de Kerk van Jezus. Te midden van deze chaos is het nodig om vredestichters, werkers, bidders te maken. Een vredestichter is een eerlijke, nederige, open, nieuwsgierige aanjager van verandering. Een vredestichter is iemand die de ander helpt om tot volle bloei te komen. Een vredestichter is een volgeling van Jezus, en het Koninkrijk van God, een reis die nooit zal eindigen. Een eindeloze reis. Het is een levenslange achtervolging en een levenslange verbintenis.

Geeske Paas. Versterk vrede om samen een beter verhaal neer te zetten.

 

Wordt lid van onze gebedsbijeenkomst! Geef je op via deze site voor onze live maandelijkse gebedstijd georganiseerd door het team van Academie Zij Schittert en Het Ontmoetinghuis.11-02-2022 is ingepland. Stap in een ongelofelijk avontuur met vele anderen over heel Nederland en over de gehele wereld. Elke tweede vrijdag van de maand 09.30/11.30. Door gebed doet God verbazingwekkende, wonderlijke, genezende, ontzagwekkende dingen. Met als doel harten te winnen voor Jezus door gebed. Als we samenkomen, verenigd in gebed, doet Hij wat alleen Hij kan doen door ons heen. We worden voortdurend herinnerd aan de noodzaak van gebed, vrede en verzoening-persoonlijk maar ook collectief. Dorstig naar hoop komen we elke maand samen…. verwachten en anticiperen op de beweging van God. Ga met ons mee op deze heilige momenten. Opgericht door vrouwen die geloven in verbinding door gebed. Samen een beter verhaal maken door de stemmen van vrouwen te versterken, samen met degenen die het zwijgen zijn opgelegd in het verleden of in het heden, voor diegenen die verdrukt zijn in de maatschappij, gezin of elders. Deze beweging stimuleert nieuwe Bijbelse manieren van denken, zien en reageren op de wereld door middel van lokale en wereldwijde meeslepende ontmoetingen. We waarderen respect, authenticiteit, inclusiviteit, discretie, en we geloven dat alle verhalen heilig zijn Van harte welkom!

Laat je naam achter. Wij nemen contact op met je en voegen je in ons online maandelijkse gebedsbijeenkomst. Wil je meer weten mail naar hartvoorvrouwen@outlook.com. Welkom! Team Zij Schittert en Het Ontmoeting Huis.
Vrede Versterken

Lees ook

Vrede Versterken

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Vrede Versterken

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: