Zij Schittert Academie jaar 2021

WORDT 2021 JOUW SCHITTERJAAR?

Waar wacht jij op?

Waar wacht jij op? Wees eens eerlijk? Al zo lang wilde jij je aanmelden voor een cursus maar je stelt het telkens weer uit.

Wist je dat de wereld op jouw wacht? Nee?? Sta op en schitter want jouw licht is gekomen. Als organisator kies ik er niet voor om online trainingen te geven. Waarom niet? Verbinding is heel belangrijk. Verbinding voor jou en mij versterkt! Je moet niet denken dat wij niets doen het tegenovergestelde is waar. We maken plannen, wij videobellen met alle cursisten, we geven 1 op 1 trainingen, we coachen 1 op 1, tussendoor fijne gesprekken met vele vrouwen, en of mannen etc. We willen ook net als jullie alles weer normaal zo als het was. Zou het ooit nog goed komen? Jaa natuurlijk komt het goed!!

Wij bereiden ons ondanks alles voor en maken plannen om vredestichters uit te zenden over heel Nederland en de wereld. Wij hebben visie nodig! Geen visie geen toekomst! Vredestichters hebben we nodig! Net als we sprekers nodig hebben is het nodig om te weten wat de wereld nodig heeft.

Waarom?

Dat zal ik je vertellen. Zij schittert brengt vrede. Zoals ik al noemde hebben we verbinding nodig. Verbinding is versterking. Nu kom ik met een naam die zegt!

Zij schittert versterkt de vrede. Vraag je voor een minuut even af wat voor jou vrede betekent.

Zij schittert versterkt de vrede is een beweging die vredestichters lanceert door middel van transformationele ontmoetingen. Individueel zijn we één druppel samen zijn we een oceaan. Het lichaam van Christus heeft vredestichters nodig. Samen een beter verhaal creëren. Zij schittert is een beweging die de principes van vredestichting promoot om verandering in onze omgeving en de wereld te creëren door middel van onderwijs, training, coaching, middelen en transformationele ontmoetingen.

Het begint met één. Het begint bij mij. Hoe kunnen we luisteren naar de stemmen en verhalen, die we niet hebben gehoord? Leven als vredestichter is een levensstijl en geen snelle oplossing. Een persoon vermenigvuldigt zich tot een groep, een gemeenschap, een beweging en de basis verandert en transformatie begint te gebeuren. Waarom denken Nederlanders zo klein? Ik geloof dat vrouwen in de voorhoede mogen staan van deze collectieve transformatie en vredestichting. Samen een betere wereld creëren, een beter verhaal, laten we nu beginnen met vrede!

Vrouwen coachen en opleiden tot sprekers, coaches, onderwijzers, door middel van trainingen, workshops, onderwijs, en coaching.

Sluit je aan bij onze beweging.

Hoe kunnen we ons zelf trainen om dieper te kijken om dieper te luisteren naar wat ons hart zegt en dat van anderen? Onze wereld is voortdurend op zoek naar manieren om ons van elkaar te scheiden en te isoleren. Tenzij jij je omkeert! Zij schittert versterkt vrede gaat over tijd doorbrengen met mensen die anders zijn dan wij en luisteren naar hun verhaal, hun realiteit en hun waarheid. Echt kijken en luisteren. Het gaat over het bouwen van bruggen en het zaaien van waarheid, hoop en vrede, waar vriendschappen worden gevormd en mededogen ontstaat. We zijn tenslotte mensen in de eerste plaats. Laten we samen het verhaal van deze wereld veranderen en samen een betere toekomst creëren voor de toekomstige generaties. Jouw stem is zó belangrijk. Wil jij met ons die stem zijn? Die stem zijn voor die ander die geen stem heeft? Mail ons aub!! Jouw stem is nodig!

We willen je graag bij ons hebben. Ga jij met ons het gesprek aan Rondom de tafel met de Koning? Van harte welkom. De koffie staat klaar!

WORDT 2021 JOUW SCHITTERJAAR?

Lees ook

WORDT 2021 JOUW SCHITTERJAAR?

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Zij Schittert Academie jaar 2021

WORDT 2021 JOUW SCHITTERJAAR?

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: