vrouwen luisteren - Zij Schittert Academie

Workshop ‘Zij Schittert’ luistert.

vrouwen luisteren - Zij Schittert Academie

Van harte welkom op de Academie ‘Zij Schittert’ in Stadskanaal voor de Workshop ‘Zij Schittert’ kijkt en luistert met haar hart.

We merken dat kijken en  luisteren soms best wel lastig is. We hebben allemaal ons verhaal. Een verhaal vertellen is prachtig! Maar wordt er ook echt geluisterd? Niemand kan een idee stoppen waarvoor de tijd is gekomen. Hoe kijk jij naar jezelf?

Er zijn voor jezelf. Wat betekend deze zin voor jou?

Nu is de tijd om een Workshop te organiseren die over grenzen gaat van je eigen denken. Geeske Paas wil vrouwen trainen om een kijk te nemen in hun binnenste. Vaak luisteren we niet naar wat ons hart zegt en doen wat ons hoofd zegt. Hoofd en hart mogen leren om samen te werken. Van het opzetten van Koren, Organisatie tot Stichting en kerkplanten, tot het creëren van nieuwe initiatieven om mensen te mobiliseren voor een Excellence leven. Geeske spreekt, schrijft, coacht, onderwijst, traint, pleit voor en wil niets liever dan vrouwen brengen naar hun bestemming.

Workshop ‘Zij Schittert’ luistert wil vrouwen leren om naar elkaar te kijken zoals we mogen zijn in Christus.

Eerst kijken naar jezelf en dan naar anderen. Een kijk op jezelf leert je hoe jij mag zijn zoals je bent. Door te kijken en te luisteren kom je dichtbij je identiteit in Christus. Relaties zijn vaak verstoord door dat we niet kijken of luisteren. Op deze manier ontwikkelen we een gezond geestelijk leven. Vind jij het moeilijk om te kijken of te luisteren naar jezelf? Ja nee niet als jij je mooi maakt maar echt zoals je mag zijn? Deze workshop gaat over psychologische, pastorale en Bijbelse principes. Jij hebt zelf veel in de hand. Er is een diepere geestelijke kijk nodig die je zal helpen de ware mechanismes te vinden als jij een kijk neemt in jezelf. Deze workshop leert je om te kijken, en te luisteren. Academie ‘Zij Schittert’ wil vrouwen leren om goed te kijken naar jezelf en anderen. Academie ‘Zij Schittert’ wil vrouwen leren om goed naar jezelf te luisteren.

Van harte welkom mannen.

Och nee we vergeten de mannen niet! Deze workshop is ook geschikt voor jou als man. Mannen en Vrouwen leren om te kijken en te luisteren naar zichzelf en naar elkaar. Samen leren kijken, luisteren en dansen op het koord van vrijheid. Kijken en luisteren vanuit je hoofd en je hart met je oren, ogen en hart. Ook wil Geeske in deze workshop graag met je kijken welke leiderschap capaciteiten jij in je hebt. Welke gaven en talenten kreeg jij mee? Wie weet zitten er nog veel meer gaven en talenten in jouw verborgen en ben je een sterke leider. Laten we deze samen eens tevoorschijn halen. We mogen in deze workshop leren kijken door een andere bril. Een bril die je hart opent. Dit leer je door te kijken en te luisteren. Hoe? Laat je verassen!! Wij zien uit naar jou man/vrouw. Vrede sluiten met je hart. Ik hou ervan om diepere waarheidsgetrouwe manieren van leven te ontdekken. Vrede sluiten met mijn hart en mijn omgeving. Niet voor niets riep ik als kind van vier, vrede, vrede. Ik hou van een doelgericht zinvol leven.

Ik heb ontdekt wat dit voor mij bevordert, het helpen van andere mensen is om ook een doel, betekenis en volheid in hun leven te ontdekken. In mijn leven heb ik geprobeerd om als katalysator te zijn voor mensen om volheid van leven te ontdekken. Ik heb dit op vele plekken mogen doen. Ik leid, schrijf, onderricht, coach en spreek, leef al meer dan 40 jaar met het leven met God. Door een kijk te nemen in jezelf leer je om naar anderen te kijken. Vrede brengen op plekken waar geen vrede is. Vrouwen die niet kunnen spreken een stem geven door naar hen te kijken en te luisteren. Kijken en luisteren kunnen we leren.

Wanneer begint en eindigt de Workshop Zij Schittert luistert? We  gaan starten met zij kijkt en luistert met haar hart, maar deze workshop eindigt nooit.

Ik heb gemerkt dat de grootste transformatie bij mensen plaatsvindt wanneer ze zich verbinden en elkaar op andere manieren gaan ontdekken. Zo versterk je elkaar. Ik beschouw het als een grote vreugde en voorrecht om deze workshop te mogen geven. Samen groeien door naar elkaar en jezelf te kijken, en te luisteren om zo tot volledige bloei te komen. Psalm 1:3 Ik geloof echt dat vrede begint bij onszelf. Op deze manier mogen we als vrouwen en mannen ontdekken om zich bij een wereldwijde gemeenschap van vredestichters aan te sluiten. Leer met mij en ons team om vrede te brengen in de wereld door eerst te kijken in jezelf en te luisteren naar je hart. Ik geloof echt dat vrede bedoeld is voor deze tijd en ik ben overgegeven aan Zijn stroom van vrede. Ik hoop je echt te zien op deze Workshop ‘Zij Schittert’ luistert.

Van harte welkom ‘Rondom de tafel met de Koning’. Neem je vriendin je vrienden mee. Neem ook je vluchtelingen vrienden mee.

Opgave via website of mail naar: info@zij-schittert-academie.nl

Plaats: Stadskanaal. Adres: Hoogveen 9. Koffie/thee/taartje/hapjes en drankjes zijn aanwezig. Kosten Workshop of meer info? Neem contact met ons op.

Wij coachen, onderwijzen, trainen en meer. Wil jij ons werk steunen? Daar zijn we ontzettend blij mee. 

Je kunt dit ook doen via een tikkie op onze mobielnr:     06-23431289. Of: Banknr:NL05 RABO 0322 7287 62 t.n.v

G. Nijboer-Paas.

Zij Schittert Academie.

Wil jij een Workshop in je plaatselijke kerk, organisatie of stichting? Mail gerust voor een afspraak. 

Geeske. 

Workshop ‘Zij Schittert’ luistert.

Lees ook

Workshop ‘Zij Schittert’ luistert.

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

vrouwen luisteren - Zij Schittert Academie

Workshop ‘Zij Schittert’ luistert.

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: