'Zij Schittert' Academie

20-08-2022 begint onze cursus ‘Eindeloos’ Een nieuw seizoen. Een nieuwe locatie. Een nieuw Cursusnaam: ‘Eindeloos’ Leven in Vrijheid.

Een studie vanuit het werkboek Beth Moore als leidraad met als referentiekader Gods woord. Gods woord maakt alleen maar vrij.

Je voelt je vrij. Vrij van onderdrukking, van het opgesloten zijn. Het onrecht heeft je niet meer in haar greep.

Je voelt en weet dat je vrij bent in je relatie met God. Je komt tot je recht, je staat op en schittert!

Lijkt dat voor jou onbereikbaar? Wij helpen je hierin door je met Jezus en andere vrouwen in contact te brengen. Het is levens veranderend onderwijs. We coachen je en zo nodig verlenen we pastoraat. In de ‘Zij Schittert’ Academie leer je om in vrijheid te leven en als vrouw te schitteren. De weg daar naartoe is niet altijd gemakkelijk, maar we zien dat het al veel vrouwen heel veel goeds heeft gebracht.

Ga je mee op Safari?
Iedere maand op Safari met vrouwen ‘Rondom de tafel’ in een intieme sfeer met de Koning. Iedere maand is er een nieuwe Safari reis en mag jij instappen. Iedere maand nodigen wij een vrouwelijke spreekster uit. Een safari reis naar leven en diepte. Iedere maand een andere reis. Laat je verrassen. 9 Maanden lang een hele Zaterdag 1 keer per maand. De tafel is gedekt.

En jij? Je bent zó welkom. Neem gerust je vriendin mee. Ga samen op safari. Durf jij het aan? Eerste stap is altijd moeilijk! Met een beetje lef kom je er wel.

EINDELOOS

Praktische informatie

1 Zaterdag per maand, 9 maanden lang komen de deelnemers van de ‘Zij Schittert’ Academie bij elkaar voor een inspirerende en intensieve Safarireis. Iedere cursusdag is er een spreekster of spreker die vanuit haar of zijn kennis en ervaring, het thema uitwerkt. 

In totaal zijn er negen van deze zaterdagen, wat symboliseert dat er iets nieuws mag komen. Gemiddeld ben je ongeveer twee uren per week bezig met de bijbehorende opdrachten.

Deze cursus bestaat uit meerdere onderwerpen en thema’s. Het werkboek die wij hanteren is van Beth Moore. Onderwerpen die we als groep ook praktisch uitdragen als een discipel. Evangeliseren, geschenken uitdelen aan gezinnen die leven in armoede, soep uitdelen aan zwervers, vrouwen helpen die niet rond komen, samen bouwen aan het Koninkrijk van God. 

Cursus ‘EINDELOOS’ Leven in Vrijheid gaat naar buiten en naar binnen. Je voelt het binnenkomen en kunt het daarna naar buiten brengen. Een hele dag leven als een discipel.

Inschrijf en aanmeldkosten eenmalig zijn € 60.00, dit is inclusief studieplan, pen, schrijfpapier, en onderdak. Kosten per maand voor de cursus ‘EINDELOOS’ Leven in Vrijheid + gehele dag onderwijs zijn: € 40.00. 

Is dit bedrag te hoog voor jou?

Stuur ons gerust een e- mail als dit bedrag op dit moment voor jou te hoog is. Wij zoeken met jou naar een oplossing die passend en haalbaar is.

Meer info vraag je op per mail: hartvoorvrouwen@outlook.com

Geef je op! Pas dan kun je samen als vrouwen tot bloei komen. Samen vormen we door verbinding een prachtig boeket. Pas dan staan we sterker in ons persoonlijk leven, ons gezin, de kerk en de wereld. Psalm 1:3

Lesdag in een notendop

Een lesdag begint om 10:00 uur met koffie en een taartje, lofprijs, aanbidding en een preek door verschillende spreekster of sprekers. Dit zijn inspirerende ochtenden, doordat onderwijs, training en de mogelijkheid tot vragen stellen en gesprek afwisselen. Voor het ochtendprogramma en de lunch kunnen ook gasten zich aanmelden. Neem gerust een keer een vriendin hiervoor mee.

Tijdens de lunch is er volop gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te versterken.

In de middag gaan we ‘Rond om de Tafel’. Er wordt dan een paar uur intensief onderwijs gegeven. Regelmatig ontstaan rondom de tafel diepgaande en levensveranderende gesprekken of gaan we met elkaar en opdrachten aan de slag om het onderwijs te verwerken.

Na afloop van de dag, vanaf 16:00 uur, is er een gebedsteam en een Pastor-Coach (psychosociaal therapeut) aanwezig om op aanvraag door te spreken en te bidden.

Indeling lesdag

Tijd

Activiteit

10:00

Koffie en taartje, lofprijs, aanbidding en preek.

Gasten zijn hierbij welkom.

12:00

Lunch

13:00

'Rondom de tafel'

16:00

Einde

Groep januari 2022
Nieuw: cursus Eindeloos

Deze groep gaat op 22 januari 2022 van start. Ben jij erbij?

De lesdagen zijn op de volgende zaterdagen:

Module

Data lesdagen

1. Overgave

22 januari 2022

2. Vrijgevigheid

19 februari 2022

3. Missie

19 maart 2022

4. Gebed

23 april 2022

5. Verbinding

21 mei 2022

6. Beweging

20 augustus 2022

7. Actie

17 september 2022

8. Uitdaging

22 oktober 2022

9. Gemeenschap/ uitvoering

19 november 2022

Wat ga je leren?

Je gaat leren vanuit het werkboek-leven in vrijheid. Het zijn lessen die je leven veranderen. Lessen waardoor je gaat opstaan, schittert en waardoor je veel meer vrijheid gaat ervaren. Lessen waarbij jij mag groeien en tot bloei mag komen. Door verbinding met anderen te maken kom je sterker te staan.

Hieronder staan de modules van de ‘Zij Schittert’ Academie weergegeven. Het zijn thema’s en houdingen die we samen gaan ontdekken tijdens deze Safari reis. We leren omgaan met onze karakters tijdens deze reis. God speelt daarbij een belangrijke rol. Het zijn namelijk allemaal karaktereigenschappen die God zelf heeft en Hij jou wil schenken.

Durf jij de reis aan van 9 maanden? Nodig je vriendin ook uit voor deze speciale reis. Welkom!

Let op! Je kunt er als gast maandelijks bij zijn van 10.00/12.00. Welkom!

Welke keuze jij ook maakt jij bent van harte welkom!

Team ‘Zij Schittert’ Academie.

1. Overgave
 1. Volg Jezus
 2. Houd van God,houd van anderen
 3. Gebed
 4. Grenzeloze leven
2. Vrijgevigheid
 1. Houding
 2. HUB (Groepjes vrouwen 2/4)
 3. Rust
3. Missie
 1. Overgeven
 2. Loslaten
 3. Volhouden
 4. Levende offers
4. Gebed
 1. Daag uit wat ons tot slaaf maakt
 2. Groepsgesprekken
 3. Wees stil en weet

5. Verbinding
 1.  Vrijgevigheid
 2. Vrijgevigheid is wederkerig
 3. Genadevolle God
6. Beweging

1.Vrolijke gever
2.Vrijgevigheid is meer dan geld
3. Groepsgesprekken/Verbinding

 

7. Actie
 1. Sabbat (Tijd met God) stilte/rust/viering
 2. Missies
8. Uitdaging
 1. Geen partijdigheid
 2. Je wordt geroepen
 3. Ons fundamentele doel
9. Gemeenschap/ Uitvoering
 1. Creatieve missies
 2. Groepsgesprekken/verbinding=versterking
 3. Sabbat/leiding/rust/feest

Wat zeggen anderen over de academie?

Zij Schittert Academie

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Logo 'Zij schittert' Academie

Zij Schittert Academie

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: