‘Zij Schittert’ Vrouwen Sprekers Collectie

‘Zij Schittert’ Vrouwen Sprekers Collectie.

Academie ‘Zij Schittert’ bereikt de volgende generatie via inspirerende vrouwenstemmen.

DE STEMMEN OVER DE HELE WERELD BEVRIJDEN, STEL JE DIT EENS VOOR.

Ons doel is om een generatie van sterke, zelfverzekerde en toegeruste vrouwen grootbrengen. ”Als je de essentie van inspirerende en effectieve communicatie wilt leren, dan wil je naar de Academie Zij Schittert voor een Cursusdag Boven jezelf uit of een spreekvaardigheid cursus. De kerk heeft jouw stem nodig! Als we kijken naar Genesis 3:15 dan heeft God een duidelijk plan met vrouwen. In Genesis 3 vers 15 doet God een belofte voor de vrouw en voor de man. Zijn doel is om vrouwen en mannen met elkaar te verzoenen. Laten we eerlijk zijn; wat is er veel misgegaan tussen de man en de vrouw vanaf de schepping. Hoe doet God dit zou je misschien denken. Niemand houdt dit tegen. God gebruikt het zaad van de vrouw. Daarom heeft God een duidelijke boodschap voor ons allemaal en roept jouw op om Gods woord te brengen door je stem in te zetten door te spreken of door het zingen.

DE KERK HEEFT ZULKE STEMMEN NODIG OM ANDEREN TE BEVRIJDEN.

God gebruikt het zaad van de vrouw. Door heel de geschiedenis heen lezen we in verschillende Bijbelboeken hoe God Zijn plan ontvouwd. Het is op tijd, het is nodig en een enorme kans om uit te stappen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te horen van effectieve vrouwelijke sprekers en communicators! Ik hou ervan, maar nog meer in verbondenheid met mannen, en dat is waarom ik hierover euforisch ben.

Gods plan is om mannen en vrouwen met elkaar te verzoenen. Ik ben voor een sprekers collectie van vrouwen. Ik weet dat er vele vrouwen leven in gevangenschap en niet durven te spreken laat staan om uit te stappen. Zoveel vrouwen die binnen hun comfortzone niet tot bloei komen. Daarom is jouw stem zó belangrijk. De kerk heeft stemmen nodig om andere vrouwen maar ook mannen te bevrijden van hun verlamdheid. God wil jou vervolgens helpen om op te staan, en te gaan schitteren, Jesaja 60:1, om jou te laten te groeien, en te bloeien. Psalm 1:3

Veel mensen willen of kunnen niet meer naar de kerk gaan om dat Gods woord niet meer gepredikt wordt, de kerk is niet meer de kerk. Er is veel teleurstelling. Profetisch woord is nodig! Broodnodig! Bouw met ons aan de kerk van de toekomst voor de volgende generatie! De Academie ‘Zij Schittert’ bouwt op vrouwen, en bouwt aan de kerk van de toekomst voor de volgende generatie. Betekenisvol spreken of zingen is noodzaak voor de tijd waarin we leven. Verbinding is ontzettend belangrijk om vernieuwing te brengen, slechts op deze manier kunnen we elkaar versterken. Actie brengt Beweging!

LAAT JE STEM HOREN, EN ZAAI HET ZAAD DE WERELD IN! DIE WERELD HEEFT JOU NODIG!

Wil jij je stem inzetten voor de volgende generatie? Wil jij de schitteringen ( confetti ) die God iedere dag over jouw leven uitstrooit uitgieten naar de ander? Geef je op voor een Cursus Boven jezelf uit. Of een cursus voor spreekvaardigheid en podiumpresentatie? Wil jij behoren tot onze vrouwen sprekers collectie om uitgezonden te worden daar waar God je roept?  Mail dan naar: hartvoorvrouwen@outlook.com

Geeske.

 

‘Zij Schittert’ Vrouwen Sprekers Collectie.

Lees ook

‘Zij Schittert’ Vrouwen Sprekers Collectie.

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

‘Zij Schittert’ Vrouwen Sprekers Collectie

‘Zij Schittert’ Vrouwen Sprekers Collectie.

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: