Coaching

COACHING OP WAARDE GESCHAT.

Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld. Hoe je dit doet? Samen aan de slag met coaching die jij op waarde geschat. Jij mag kiezen omdat er keuze is!

Aan de slag met coaching die alleen maar past bij jou en die jou aanspreekt. Maar het allerbelangrijkste coaching op maat speciaal voor jou!

Een gezond geestelijk leven leiden is vaak niet zo eenvoudig met alle prikkels die we van de wereld ontvangen uit onze omgeving en daarbuiten. Vaak vermijden we de dingen die juist belangrijk zijn. Met de gordel van de waarheid inzoomen op jouw persoonlijk leven doen we door te kijken naar ons zelfbeeld.

Hoe is je persoonlijk zelfbeeld? Wie zoomt in op jou? Laat Hem inzoomen op je leven en laat Hem schijnen daar waar het grijs is en donker. Uit je slaap komen. Jij bent gemaakt om Mij te dienen. Dit kun je alleen maar doen als je wakker bent. Maak wakker je ziel.

Coach sessie naar aanleiding van vele studies en ervaring over psychologische, pastorale en Bijbelse principes. De combinatie van deze drie hebben in mijn persoonlijk leven en in de levens van vele cliënten veel genezing en herstel gebracht. Je kunt jezelf opnieuw leren ontdekken en een nieuwe schepping worden door zelf je verantwoordelijkheid op te pakken en de safari reis aan te gaan door een woelig geestelijk leven, maar als vrucht verandering in je denkpatroon en genezing van je zelfbeeld! Jij hebt zelf veel in de hand als jij je overgeeft aan Hem die sterker is.

Verlang jij naar een genezen zelfbeeld? Gun je zelf een coach.

Coaching sessie 1: Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld. Gezond geestelijk leven. Het verschil tussen onze identiteit en ons zelfbeeld.

Outdoor coachingtraject

Jij bent SCHITTEREN waard. Jij hebt de mogelijkheid om dit traject door coaching en training tot verandering te komen en besluiten te nemen over jouw leven! Heus, het kan echt anders. Je kunt ervoor kiezen om in een saai leven verzand te raken. Genoegen nemen met je saai bestaan je impasse omarmen, je eigendommen te koesteren, je verslavingen je vaste patronen en familiesystemen, te eten, te drinken en te slapen op de gezette tijden en om als een robot over deze aarde te schuiven. Maar je kunt ook de andere weg kiezen om boven deze akelige massa uit te stijgen en een kijk nemen op jezelf en de mogelijkheden die in je zijn te ontdekken. Keer om! Want er zijn schitteringen in je die je niet voor mogelijk hebt gehouden.

Dit coaching traject doen we OUTDOOR. Wandelend door je levenshuis in de natuur. Vraag naar de mogelijkheden die we bieden om deze OUTDOOR traject te boeken met vriendinnen, zussen, moeders, oma’s of je buurvrouw. Een hele dag wandelend door je levenshuis in de natuur geeft adem, rust en ruimte.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cursus Dankbaarheid
Online.

Misschien denk je een cursus online voor dankbaarheid? Vergeet dit zinnetje maar. Ik ben in mijn leven ongelooflijk veel mensen tegengekomen die ondankbaar zijn, en ja zelfs christenen. Ik werd daar soms best wel verdrietig van en dacht hoe kan dit nou? We hebben het grootste geschenk ooit ontvangen, we hebben schatten in de hemel en dan nog ondankbaar?

Zo had ik een gesprek met iemand die jaar in jaar uit met frustraties rond liep en er niet uit kwam. Veel mensen raken in een impasse waar ze niet uitkomen en de muur van frustratie niet kunnen slechten. De problemen in hun leven zijn te hoog geweest en ze daarom dagelijks verzanden in een modderpoel, ander woord voor impasse. Veel relatiestoornissen hebben opgelopen en zich letterlijk onzichtbaar hebben gemaakt. Dat raakt! Geen sociale contacten meer of noem het maar op. Relaties met familie en kinderen zijn ernstig verstoord en de berg te hoog om opruiming te houden.

Het allerergste waar ik na al die jaren achter ben gekomen door in gesprek te zijn geweest en coaching gaf aan lieve mensen ik er achter kwam dat ze er zelf bijna niets aan doen of er bijna niets voor over hebben en elke dag tegen muren aanlopen en er geen doorbraak lijkt te zijn. Ze zijn slachtoffer geworden en beperken zich tot deze rol.

Vaak nemen ze de ander en hun omgeving mee de modderpoel in. Ze nemen niet hun eigen verantwoordelijkheid die genezing en herstel in werking kan zetten.

Is er een oplossing? Er is zeker een oplossing, een manier, en een knop voor een dankbaar leven.

Vele hulpverleners, psychiaters of psychologen, en coaches in de reguliere zorg vinden vaak geen oplossing en struikelen over dit onderwerp. Dat doen wij niet! Daarom bieden wij in het nieuwe jaar 2024 deze cursus dankbaarheid aan voor hen die zich aangesproken voelen. De eerste stap is je zelf activeren en gaan bewegen. Tegen jezelf zeggen dit moet anders! Opgeven heeft geen zin als jij er niet voor wil gaan. Het is een wilsbesluit.

Deze cursus zal gegeven worden via zoom en in groepjes van vijf. Kosten en inschrijving zijn € 15.00 per persoon. Wat jij nodig hebt is pen en papier.

Inschrijving doe je via mail:hagarsstem@gmail.com 

Na inschrijving ontvang je datum en onderwerpen om je voor te bereiden.

Mag ook via het formulier hier op de site.

Van harte welkom! Geeske

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tarieven coaching

Ik heb interesse in

Coaching

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Coaching

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: