Coaching

COACHING OP WAARDE GESCHAT.

Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld. Hoe je dit doet? Samen aan de slag met coaching die jij op waarde geschat. Jij mag kiezen omdat er keuze is!

Aan de slag met coaching die alleen maar past bij jou en die jou aanspreekt. Maar het allerbelangrijkste coaching op maat speciaal voor jou!

Een gezond geestelijk leven leiden is vaak niet zo eenvoudig met alle prikkels die we van de wereld en ontvangen uit onze omgeving en daarbuiten. Vaak vermijden we de dingen die juist belangrijk zijn. Met de gordel van de waarheid inzoomen op jouw persoonlijk leven doen we door te kijken naar ons zelfbeeld. Hoe is je persoonlijk zelfbeeld? Wie zoomt in op jou? Laat Hem je geneesheer inzoomen op je leven en laat Hem schijnen daar waar het grijs is en donker. Uit je slaap komen. Jij bent gemaakt om Mij te dienen. Dit kun je alleen maar doen als je wakker bent. Maak wakker je ziel.

Coach sessie naar aanleiding van vele studies en ervaring over psychologische, pastorale en Bijbelse principes. De combinatie van deze drie hebben in mijn persoonlijk leven en in de levens van vele cliënten veel genezing en herstel gebracht. Je kunt jezelf opnieuw leren ontdekken en een nieuwe schepping worden door zelf je verantwoordelijkheid op te pakken en de safari reis aan te gaan door een woelig geestelijk leven, maar als vrucht verandering in je denkpatroon en genezing van je zelfbeeld! Jij hebt zelf veel in de hand als jij je overgeeft aan Hem die sterker is.

Verlang jij naar een genezen zelfbeeld? Gun je zelf een coach.

Coaching sessie 1: Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld. Gezond geestelijk leven. Het verschil tussen onze identiteit en ons zelfbeeld.

Outdoor coachingtraject

Jij bent SCHITTEREN waard. Jij hebt de mogelijkheid om dit traject door coaching en training tot verandering te komen en besluiten te nemen over jouw leven! Heus, het kan echt anders. Je kunt ervoor kiezen om in een saai leven verzand te raken. Genoegen nemen met je saai bestaan je impasse omarmen, je eigendommen te koesteren, je verslavingen je vaste patronen en familiesystemen, te eten, te drinken en te slapen op de gezette tijden en om als een robot over deze aarde te schuiven. Maar je kunt ook de andere weg kiezen om boven deze akelige massa uit te stijgen en een kijk nemen op jezelf en de mogelijkheden die in je zijn te ontdekken. Keer om! Want er zijn schitteringen in je die je niet voor mogelijk hebt gehouden.

Dit coaching traject doen we OUTDOOR. Wandelend door je levenshuis in de natuur. Vraag naar de mogelijkheden die we bieden om deze OUTDOOR traject te boeken met vriendinnen, zussen, moeders, oma’s of je buurvrouw. Een hele dag wandelend door je levenshuis in de natuur geeft adem, rust en ruimte.

Leiderschap

Sessie leiderschap: In mijn eigen, persoonlijke leiderschapsontwikkeling heb ik regelmatig de spiegel moeten pakken om erin te kijken. Een kijk om mezelf. Of ik nou wilde of niet! Een organisatie en een Academie runnen doe je niet zomaar. Soms moeten we ons zelf confronteren en een kijk nemen in de spiegel. Soms met een houding van trots, een glimlach, maar soms ook met een lach of een traan. We hebben inzichten nodig van derden en ik ben blij dat ik deze mensen als voorbeeld heb maar ook de juiste mensen die mij helpen om goed voor de dag te komen. Om te zijn wie ik ten diepste ben. En ik moet eerlijk bekennen dat dit niet altijd makkelijk is. Je komt jezelf behoorlijk wat keren tegen en stoot je je hoofd. Ik wil interesse houden in de ander ook als ik merk dat het niet wederzijds is. We hebben als leiders ook te maken met onze karakters en daar ga ik graag met jullie over brainstormen. We worden als leiders ook regelmatig aangevallen. Hoe zie jij jezelf als vrouwelijke leider? Is dit mogelijk voor jou? Ben jij toe aan een nieuwe avontuur als leider? is het God zelf die je roept maar je durft niet uit te stappen, laat staan erover praten met anderen. Bang om uitgelachen te worden? Of is dit nieuw voor je en sta je te trappelen omdat God je roept? Je weet niet hoe en denkt! Hoe dan? Je ervaart een blokkade en voelt angst als je uitstapt? Dan is het de tijd om op te staan en dat wat borrelt boven zien te halen door in gesprek te gaan. ik zie je graag en wil je graag ontmoeten. Welkom! Stap maar uit je comfortzone. Jij bent schitteren waardig!

Ben jij toe om een nieuwe kijk te nemen op je persoonlijk karakter in je leiderschap? Ben jij vrouw en denkt dat jij er niet toe doet of dat god jouw niet op het oog heeft als leider. In ons allen zit een leider, coach of mentor. Vraag naar de mogelijkheden die binnen ons bereik zijn.

Het innerlijke kind omarmen

Hoe omarm je het innerlijk kind? Laten we eerlijk zijn over het verzwijgen van het innerlijk kind. Hoe vaak leg jij het innerlijk kind dat je het niet wil horen laat staan ernaar luisteren. Er ligt vaak een onderliggend psychisch probleem. Er kan trauma zijn die diep verborgen ligt Allerlei soorten van gedrag kunnen we linken aan het kind in ons die het zwijgen is opgelegd. Jong geleerd oud gedaan. Maar nu het kind volwassen is en het innerlijk kind gebonden heeft zijn beiden niet vrij en leven in de schaduw. We laten het kind daarom maar zwijgen ook als we volwassen geworden zijn. We horen het wel maar vermijden en houden we het verborgen. Vele vrouwen denken dan ook dat ze gek aan het worden zijn als ze voelen dat het kind wil gaan spreken. Dan is het tijd om hulp te zoeken.

Om het kind naar voren laten komen of het zichtbaar en bespreekbaar te maken is een moeilijk begrip.

Vele hulpverleners, psychiaters of psychologen in de reguliere zorg struikelen over dit onderwerp. Dat doen wij niet! Wij willen vrouwen helpen om hun innerlijk kind te laten spreken en om het te bevrijden. En natuurlijk zijn mannen ook welkom. Coaching voor mannen doen we samen als team. Genezen worden van innerlijke wonden die een kind heeft opgelopen is mogelijk. We hebben geloof nodig. geloof een vrucht van de Geest. Galaten 5:22 We gebruiken verschillende methodes.

Niet de methodes die de wereld biedt met allerlei soorten van snelle oplossingen maar de methode die Jezus biedt.

Om het innerlijk kind te bevrijden is het nodig om het tevoorschijn te halen. Wij kunnen je helpen om het innerlijk kind te laten spreken. Opgave en intake is nodig voor deze sessie. Voorbede is nodig. Welkom!

Tarieven coaching

Soort coachingTarief

Coaching op maat, individueel of samen

€ 75,- per uur

Outdoor traject
Wandelen door je levenshuis
(Coachen op maat aanwezig)
Doe het samen!

€ 125,- per dag

Coaching leiderschap voor jou!

€ 100,- per 1 ½ uur

Coaching sessie
Het innerlijke kind omarmen
(individueel of in groep van vier)

€ 75,- per persoon per sessie

Ik heb interesse in

Coaching

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Coaching

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: