Spreken

Nieuwsgierig over de onderwerpen die ik durf aan te snijden? Zou je hier samen met een groep vrouwen meer over willen horen? Nodig mij uit voor een bepaald onderwerp die jouw aanspreekt als vrouw of groep? Ik kom graag langs om samen met jou rondom de tafel de onderwerpen bespreekbaar te maken. Vanuit mijn ervaring als pastor, coach en trainer deel ik graag mijn kennis met jou en anderen. Ik spreek graag over Bijbelse onderwerpen met name over de vrouw. God heeft de vrouw lief en op het oog. Schitteringen wil Hij je geven. Nieuwsgierig hoe God naar je kijkt en anderen? Nodig mij dan uit.

Ben je benieuwd naar een bepaald thema en je hier met een groep vrouwen meer over wil horen? Nodig mij uit en ga graag met jullie om de tafel om de thema’s bespreekbaar te maken. Vanuit mijn ervaring als spreker, coach en trainer deel ik graag mijn kennis. Ik neem wel altijd mijn Bijbel mee als leidraad en referentiekader.

1. Van een nieuwe identiteit naar een genezen zelfbeeld.
2. Innerlijk kind naar boven halen en laten spreken.
3. Boven jezelf uit.
4. Leven in vrijheid.
5. Eindeloos in gebed.
6. Bevrijding.
7. Genezing.
8. Maak me wakker.

Kosten voor een spreekbeurt worden bespreekbaar gemaakt naar aanleiding van het onderwerp via persoonlijk contact.

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Geeske is geduldig, persoonlijk en professioneel. Ik heb de coaching als zeer goed ervaren. Geeske is eerlijk en oprecht en toont interesse die zuiver is. Ze is rustig en heeft een luisterend oor. Geeft gereedschappen die rechtstreeks komen uit de hemel. Ze legt de vinger op de zere plek. Ze rijkt dingen aan die je doet nadenken. Ze biedt meerdere werkvormen aan met verschillende methodes. Ze gaat voor de waarheid. Ik zou haar absoluut aanbevelen als spreekster of coach.

Spreken

Hiermee meld je je aan voor de Academie:

Spreken

Hiermee meld je je aan voor deze activiteit: